Går du ner i vikt

Hur snabbt går du ner i vikt? – 16 idéer för snabbare och enklare viktminskning

 

Om du läser den här artikeln nu när sommaren är redan vid dörren, har du mycket lite tid att förlora några pounds av överskott som torterar dig. Kanske varje år du befinner dig i en liknande situation och tröttnar på att höra om hur du ska minska ditt kolhydratintag, och öka din protein-och grönsaks intag, börja dricka mycket vatten och motion.

Det finns många sätt du kan gå ner i vikt på kort tid. Även om de flesta inkluderar en förändring i kosten och mer rörelse, det handlar inte om kolhydrater och protein nyckeltal eller motion tills utmattning. Om du inte är redo för stora förändringar, vi har svedd ut för dig 16 tips och tricks för snabbare viktminskning. Välj det bästa för dig själv.

Vetenskaplig forskning utförd 2007. I 22 europeiska länder visade det sig att de fetaste hjärtpatienter lever i Kroatien. Undersökningen publicerades i European Journal of förebyggande kardiologi. Studien omfattade 14 000 patienter som var inlagda på sjukhus för hjärtinfarkt eller andra hjärt-kärlsjukdomar. Studien fokuserade på att analysera riskfaktorerna hos patienter och förbättra eller förvärra tillståndet.

Ät den kungliga frukosten

Alla måltider är viktiga, men frukost är den som hjälper dig att börja dagen på rätt sätt. Den bästa frukosten är en som kommer att mätta dig och hjälpa dig att hantera cravings för mat under resten av dagen. Se till att det innehåller livsmedel såsom ägg, bönor, grekisk yoghurt, nötter, grönsaker, frukter och fullkornsprodukter.

Skriv ner allt du äter i en vecka

En studie publicerad av 3d team sthlm i tidskriften perspektiv på psykologisk vetenskap bekräftade att de personer som driver livsmedels registren äter ca 15% mindre än de som inte gör det. Titta på helgerna! Forskning Publicerad 2012. I tidskriften fetma bekräftade att människor brukar konsumera ytterligare 115 kalorier per dag i helgen. De kommer främst från alkohol och fett. När du skriver, ta hand om kalorier från överflöd, såser, kryddor, drycker och snacks. Detta kan göra skillnaden mellan att förlora eller gå upp i vikt.

Tillsätt 10% av mängden dagliga kalorier du tror att du äter

Vi fortsätter med skolans viktminsknings strategi. Om du skriver ner vad du äter, kommer du enkelt räkna kalorier. På så sätt, om du tror att du konsumerar 1 700 kalorier om dagen, lägga till ytterligare 170 kalorier till denna uppskattning. Chanserna är det nya numret är mer exakt. Anpassa dina matvanor till honom.

Hitta online-vänner för viktminskning

Amerikaner, som har stora problem med fetma, har investerat i en hel del forskning om detta ämne. Det är hur de fick reda på att online-viktminsknings partner hjälpa mer än de du kan se och träffas Live på platser där du tränar eller kommer för stöd. Ett bredare urval av partners gör det verkligen lättare att få resultat.

En timme mindre TV-timmar

Människor, som sitter väldigt mycket framför TV, verkar vara lättare gödning, eller oftare äta. Om du er en av dem, du kanna införa den här litten knep i stället för en TV program in i din gående rutinen. Små uppoffringar kommer långsamt till betydande resultat. Jag tror detsamma gäller för att surfa på Internet.

Tvätta något grundligt minst en gång i veckan

Oavsett om det är under, några fönster, en duschkabin, en bricka i Bad rums eller din bil, en person av 68 pounds kommer att bränna cirka fyra kalorier per minut av städning. Så rengöring i 30 minuter kan du spendera 120 kalorier, antalet kalorier som innehåller en halv kopp fryst yoghurt gjord av vanilj.

Ät inte förrän magen har en koka

Det är fantastiskt hur ofta vi äter av tristess, nervositet, vanor eller frustration. Det är så ofta att många av oss faktiskt glömmer hur fysiskt de känner hunger. Om du vill ha viss mat, det är nog bara sugen, inte hunger. Om du äter allt som faller under armen, är chansen att du är riktigt hungrig.

Hitta andra sätt att uttrycka kärlek, lindra stress och lindra tristess.

Lukta på banan, äpplet eller mentol när du känner hungern

Det kan tyckas dumt, men tydligen det fungerar. En teori som förklarar detta fenomen är att knepen att sniffa mat indikerar hjärnan att tro att det faktiskt äter.

Stirra på den blå färgen

Den blå färgen fungerar som en aptit suppressant. Så servera middag på blå tallrikar, klä i blått medan du äter och täck bordet med blå dukar. Undvik också de röda, gula och orangea färgerna i matsalen. Studie publicerad 2003. År vid University of Nevada visar att det stimulerar aptiten.

Ät kryddstark mat

Capsaicin, en förening som finns i varma paprikor, kan öka frisättningen av stresshormoner som adrenalin, och därmed påskynda din ämnesomsättning och din förmåga att bränna kalorier. Dessutom kan konsumera Chili Peppers hjälpa dig att äta långsammare. En liknande effekt har också ingefära, gurkmeja, svartpeppar och oregano.

Sömn

Även om de råd av en rolig ljud, värt det, eftersom sömnbrist kan få vikt. Och inte bara för nattransoner. Många studier visar att mindre än 7 timmars sömn kan bromsa din ämnesomsättning. Dessutom, om du är vaken under en lång tid, är det naturligt att känna sig mer hungrig och äta mer.

Ät framför spegeln

En undersökning publicerad i Journal of föreningen för konsumentforskning visade att äta framför speglar minskat mängden mat som äts av ännu en tredjedel. När du inte kan undvika din vy kan du inte glömma dina standarder och mål. Det är hur du påminna dig själv varför du försöker även gå ner i vikt.

Sänk besticken efter varje tugga

 

Vi är alla bekanta med myten om hur hjärnan är 15 till 20 minuter för sent för magen när det gäller mättnadskänsla. Om du äter tillräckligt långsamt, din hjärna kommer att berätta i tid när det är tillräckligt.

Sluta röka!

Även i vår kultur rökning är bunden med viktminskning, det är också en dålig vana i detta fall. Först eftersom det skadar din tarmflora och gör dig överviktiga även om det inte verkar, men också för att det inte hjälper dig att leva ett hälsosamt liv och andas till fullo.

Infoga fysisk aktivitet i din rutin

Låt praktiken bli en vana. Med alla trick möjligt, är detta fortfarande det bästa sättet att må bra i kroppen. Separera varje dag tid för löpning, promenader eller motion styrka. Låt inte arbete och andra ansvarsområden distrahera dig från din träning.

Drick kaffe en timme före träning!

På så sätt bränner du mer kalorier utan att någonsin känna som om du driver dig själv. Det finns några fler knep du kan prova, som att undvika att äta i stora grupper och restauranger, ändra din garderob och borsta tänderna efter varje måltid, men det viktigaste är att äta riktig, hälsosam mat och inte vara alltför själv.