Förbered kropp och hud

Förbered kropp och hud för sommaren i 6 steg

Det är dags att förbereda huden för ostörd njutning i solens strålar. Stig in i sommaren vårdas och redo med några tips. Ge din hy vad den behöver från utsidan och insidan så att den är mjuk och smidig för att hälsa på de höga sommartemperaturerna.

  • hydrering av ansikte och kropp

Vatten renar, förstärker och tonar vår hud, slappnar av och förstärker dynamiken i cellförnyelsen. Förlusten av vatten i huden kan orsakas av många faktorer, men oftast är det orsaken till UV-strålning. Genom att komma in vatten i kroppen vi inte uppfyller hudens behov för hydrering, men bara möjliggöra normal funktion av organismen och modifiering av ämnet. Huden är därför nödvändigt att ytterligare återfukta med lotion och mjölk för kroppen. Hydrerad hud är mjuk, mild, smidig och spänd, det är inte fjädrad och har ingen hård förtjockning.

  • pedikyr

Det är en oslagbar känsla av lätt ben efter pedikyr och kort fotmassage. Fötterna utgör den mest komplexa enheten i vår kropp med 26 ben, 33 muskler och mer än 100 ligament, men i de flesta fall vi inte förse dem med adekvat vård. Dåligt val av skor, korsade ben som vi sitter, hela dagen promenader och stående… Pedikyr är en skönhetsritual som du bör göra oavsett års tid. Hård hud, blåsor och kubik ögon, konsekvenserna är de defensiva mekanismerna i fötterna på platser som utsätts för friktion, medan de växande naglarna är resultatet av felaktig kapning av naglar.

Alla dessa situationer bör överlåtas till behandling av specialister. Medicinsk pedikyr omfattar vård av naturliga naglar och deras bildande och forma med professionell breakbulk, sedan nagelband behandling till hög glans och lätt fotmassage, rekommenderas var tredje till fem veckor, beroende på allmäntillstånd Dina fötter och naglar att hålla sig friska och vårdas.

  • anticellutisk massage

Celluliter beskrivs som en apelsinskal som bygger upp på höfter, lår, skinkor, mage och bak i överarmen. Den Lugmy och frostgy utseendet på celluliter härstammar från bildade bindväv som delar upp fettceller i fack. Celluliter uppstår som en följd av felaktig kost, otillräcklig rörlighet, stress, och kan uppstå som en följd av hormonell störning.

Det är aldrig för sent för denna massage. Anti-celluliter massage är solid, ibland smärtsamt, som syftar till att bryta celluliter. Den utförs med anticellutic olja i kombination med olika andra eteriska oljor och preparat såsom kanel, Cekropia och murgröna. Det är nödvändigt att göra 10 till 20 massage i rad varannan dag för att se resultaten, och senare är det rekommenderat att bibehålla hudtonen och muskelmassage en gång i 7 till 10 dagar.

  • avhårning

Hårstråna är i tid. Om du ville prova permanent borttagna hårstrån, är det nu för sent för en sådan intervention. Dessutom rekommenderar vi inte att du tar bort hår av epilator eller vax strax före exponering för solljus. Depilation med socker pasta är en av de äldsta metoderna för att ta bort oönskat hår. Det anses också vara den mest effektiva och mest smärtfri metod för depilation. 100 procent är naturlig, inte orsakar rodnad, inflammation och ingracted och lämnar huden långvarig slät. Naturliga ingredienser, socker, honung och citron, och kall användning, är idealiska för personer med känslig hud, förstorade vener och spruckna kapillärer.

  • ansikts-och kroppsskrubb

Efter peeling, det förfarande genom vilket vi tar bort döda hudceller, huden är slät och redo för ytterligare behandling. Det spelar ingen roll om du använder en Shop Scrub eller hemlagad Scrubs. Massera in skalningen varsamt i huden och skölj med ljummet vatten. Ta bort döda celler möjliggör mer enhetlig garvning och bättre absorption av andra förberedande agenter. Detta följs av obligatorisk hydrering. Du kan också besöka några av de skönhetssalonger eller hotell där du kommer att göra det professionellt, där du kommer att slappna av och njuta av behandlingen.

  • rätt näring

Beredningen av huden för solexponering börjar med rätt näring. Det är tillrådligt att konsumera livsmedel rika på naturliga antioxidant betakaroten som kan hittas i röda och orange frukter och grönsaker som morötter, tomater, aprikoser eller melon. För optimalt skydd, inkludera dessa livsmedel i kosten några veckor före exponering för starkt solljus.  Lär dig bra och skapa din hälsosamma diet plan.

Sol och bad finns precis framför oss. Foder och föryngra huden och kroppen för sommaren och njuta av nöjen i havet. Ge allt du behöver för att njuta av solen och i slutet av semestern hade en vacker solbränna väg, men också en hälsosam strålande hud.